ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η πόλη του μέλλοντος, το The Ellinikon, έχει μεταμορφώσει την ιστορική παραθαλάσσια τοποθεσία της σε ένα κορυφαίο έργο ανάπτυξης: ένα κέντρο-πρότυπο, με προσανατολισμό στη βιωσιμότητα, όπου τα πάντα βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών. Το The Ellinikon προσφέρει οικιστικές αναπτύξεις, εμπορικούς προορισμούς, δραστηριότητες, κέντρα πολιτισμού, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής, ένα πρότυπο επιχειρηματικό πάρκο , ξενοδοχειακές μονάδες και το μεγαλύτερο παράκτιο Πάρκο της Ευρώπης συνθέτοντας έναν πραγματικά σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής, δίπλα στη θάλασσα.

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

1 εκ.

αριθμός-ρεκόρ επισκεπτών, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, τον Ιούλιο

20 δις

ευρώ αναμενόμενα έσοδα από τον τουρισμό για το 2022

242 %

αύξηση στις αφίξεις επισκεπτών τον Ιούνιο 2022

20 %

αύξηση πτήσεων προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το καλοκαίρι του 2022

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H αναβάθμιση της ακτογραμμής του The Ellinikon, προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε κατοίκους και επισκέπτες. Εδώ, η υψηλή αρχιτεκτονική συνδυάζεται με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα σημείο απαράμιλλης ομορφιάς. Αυτή είναι μία νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα, η οποία καθιερώνεται ως ένας προορισμός παγκόσμιας κλάσης.

Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ THE ELLINIKON ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ

Το Commercial Hub

Το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερα από 185.000 τ.μ., εισάγει μία νέα φιλοσοφία στις αγορές, στη διασκέδαση και στην εργασία.

ΤΟ THE ELLINIKON PARK

Το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης αποτελείται από 2.000.000 τ.μ. πανέμορφης, καταπράσινης φύσης και απέχει μόνο μερικά λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

ΟΙ COVE VILLAS

Το πιο πολυτελές κομμάτι της Ριβιέρας αποτελείται από μοναδικές κατοικίες, σχεδιασμένες από παγκοσμίως γνωστούς αρχιτέκτονες, οι οποίες παρέχουν ένα exclusive lifestyle δίπλα στη θάλασσα, εξαιρετικές υπηρεσίες και ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Ο RIVIERA TOWER

Ένα κομψό τοπόσημο και σημείο αναφοράς για την αρχιτεκτονική, ο Riviera Tower είναι ο ψηλότερος «πράσινος» ουρανοξύστης στη Μεσόγειο. Συνδυάζει τη βιωσιμότητα με την καινοτομία και το αψεγάδιαστο στιλ.

Η ΡΙΒΙΕΡΑ

Ένας εκπληκτικός συνδυασμός φυσικής ομορφιάς και κορυφαίας αρχιτεκτονικής. Αυτό το παράκτιο καταφύγιο είναι ένας παγκόσμιος πόλος έλξης που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον στην Ελλάδα.

Η MARINA

Ένας νέος προορισμός για πολυτελή σκάφη που προσφέρει μαρίνα 310 θέσεων, ενώ έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας και μεγάλων σκαφών.

ΤΟ THE ELLINIKON ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

6 ,2εκ.

τ.μ. συνολική έκταση

2 εκ.

τ.μ. συνιστούν το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο στην Ευρώπη

3 εκ.

τ.μ. συνολική οικοδομήσιμη έκταση

3 .5

χλμ. ανοιχτής και προσβάσιμης ακτογραμμής

85 .000

νέες θέσεις εργασίας

2 .4%

εκτιμώμενη συνεισφορά στο ΑΕΠ

1 εκ.

αναμενόμενοι ξένοι επισκέπτες ετησίως