ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ

ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

H Riviera Galleria σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με την υπέροχη ακτογραμμή της Αττικής, τον αστικό ιστό της πόλης και την πλούσια βλάστηση του μεγαλύτερου παραθαλάσσιου πάρκου στην Ευρώπη. Το εντυπωσιακό κυματιστό στέγαστρό της αντανακλά την κίνηση του νερού και γίνεται ένα με το τοπίο, αναδεικνύοντας το φυσικό του κάλλος.

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΤΙΛ

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος Ιάπωνας αρχιτέκτονας Kengo Kuma σχεδίασε ένα μοναδικό κτήριο, με έμπνευση τα κύματα και την κίνησή τους. Η Riviera Galleria ενισχύει αυτή την υπέροχη φυσική αρμονία, ως ένα πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική.

Kengo Kuma & Associates

"Σχεδιάζοντας τη Riviera Galleria, είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουμε διαφορετικά στοιχεία και υλικά από το ελληνικό τοπίο με μια πραγματικά μοντέρνα προσέγγιση. Δημιουργήθηκε μια νέα τυπολογία: ένας υπερσύγχρονος εμπορικός προορισμός, με απευθείας σύνδεση στο φως, τη θάλασσα και τον ουρανό. Ένα κτήριο που όχι μόνο εμπνέεται από το φυσικό περιβάλλον, αλλά ουσιαστικά ενισχύει το κάλλος του"

ΑΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ — ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ KENGO KUMA & ASSOCIATES

ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ